1203 Budapest, Helsinki út. 9

  (+36) 1 421 0518

  

   Támogasson minket a 11719001-20003902 számlaszámon!

Horgásztavunk

Délpesti Horgászegyesület Horgásztava - http://www.delpestihe.huEgyesületünk a Bugyi község külterületén és a fővároshoz előnyös közelségben fekvő  viszonylag kisebb költséggel látogatható kavicsbánya tavon az alapszabályunkban rögzítettek szerint a   természet védelmének fokozott figyelembe vételével végezte el a kavicsbánya rekultivációt és alakította  horgász kezelésű vízterületté. 

Ezzel megteremtette a lehetőséget a pihenéshez, a szabadidő hasznos eltöltéséhez, és remek horgászati lehetőséget nyújt tagjainkon kívül az idelátogató sporthorgászoknak is. Örömmel közlöm, hogy a 12 hektár kiterjedésű, átlag 4-6 méter mélységű, 550 méter hosszúságú, nemzetközi horgászversenyek rendezésére is alkalmas versenypályával rendelkező  horgásztavon a fent közölt haltelepítések a különböző horgászversenyeken is kiváló fogási lehetőséget biztosít. A horgásztavunknak - a fentiek miatt - a versenyhorgászok körében is igen jó a híre és minden évben egyre több versenyt rendezünk. 

Egyesületünk hagyományosan foglalkozik horgászversenyek, rendezvények lebonyolításával, megrendezésével, erre itt átlagon felüli körülmények állnak rendelkezésre.A horgásztavunkon rendezett Országos egyéni bajnokságokon / 43kg./, válogató versenyeken /38kg./, nemzetközi versenyeken, / Budapest-Prága 32kg. / és házi horgászversenyeken rendkívüli jó fogási eredmények születtek,   az ifjúsági világcsúcs is tavunk nevéhez fűződik Koller Lacika 43kg,- os fogott mennyiségével. A kiváló eredmények és a horgásztó adottsága révén egyre több Horgászegyesületnek, vállalatnak rendezünk versenyeket, ahol családias környezetben gulyáspartival egybekötve, majális jellegű rendezvények kerekednek ki. A horgászati lehetőséget egyre több Egyesület igényli az ott tevékenykedő sporttársak részére, ezért javasoljuk olyan megállapodások kötését, amely méltányos kondíciók ellenébe kedvező szolgáltatást, körülményeket biztosít részükre. Álláspontunk szerint kialakíthatók olyan differenciált megállapodások, amelyekben biztosítanánk éves opportőr jegyet, napi jegyet, halvásárlás ellenében a mennyiség visszafogását, illetve megfelelő variációkat.

A tó mellett megfelelő szociális létesítmények, büfé üzemelnek, főzési lehetőség rendelkezésre áll.

 Egyéb információk:

Kezelő:
Délpesti Horgász Egyesület
 

Terület:
16 ha

Fogható halfajok:
ponty, amur, csuka, balin, süllő, csuka, süllő, keszegfélék, harcsa, compó
 

Jegyárak:
Napijegy: 4000 ft
Éjszakai jegy: 5000 ft
 

Megközelítés:
Délegyháza, Bugyi vagy Dunavarsány felől.

Térkép (a nagyobb képért kattints a kis képre):

{rokbox size=|fullscreen| thumb=|images/tomuhold.jpg|}http://wikimapia.org/#lat=47.2583276&lon=19.1089797&z=16&l=21&m=b{/rokbox}
 

0
0
0
s2smodern